Usi de garaj

Uşile de garaj pentru uz rezidenţial se împart în uşi basculante şi secţionale.

Datorită noilor sisteme de automatizare, automatizarea uşilor de garaj devine tot mai uşoară:  este suficientă instalarea moto reductorilor care sunt dotaţi cu centrale şi glisiere de transmitere cu lanţ sau curea, foarte silenţioase, pentru a obţine o soluţie individualizată pentru fiecare tip de poartă.

Un garaj automatizat răspunde celor mai înalte cerinţe de confort şi siguranţă: din garaj până în stradă şi invers, fără a coborî din maşină;  o furtună neprevăzută, un act  de vandalism pot fi evitate datorită  automatizării care vă ajută să vă puneţi rapid maşina la adăpost. Sistemele automate sunt întotdeauna dotate cu lumină de veghe pentru a face sigur accesul în garaj.

Sistemele automate se alimentează în general de la reţea, având nevoie de o putere de 230 V şi curent continuu 24Vdc care, datorită tensiunii scăzute garantează o maximă siguranţă de funcţionare.

Sistemul de automatizare se alege în funcţie de tipologia şi dimensiunile uşii de garaj.

Uşa basculantă care va fi automatizată se deschide spre exterior?

Uşa este batantă fiind alcătuită dintr-o singură bucată, iar prin mişcarea efectuată iese în exterior faţă de poziţia de închidere.

 

 

 

 

Uşa basculantă care va fi automatizată se deschide complet spre interior?

În acest caz uşa de garaj este basculantă şi nu debordantă iar mişcarea se efectuează fără ca uşa să iasă în exterior.

O uşă basculantă de acest fel este soluţia ideală în caz de deschidere a boltei sau pentru garajele care au ieşire la drumurile pietonale sau direct în şosea.

 

 

 Uşa automatizată se deschide prin mişcare paralelă cu tavanul fără a ieşi în exterior sau interior?

Uşa secţională este alcătuită, aşa cum rezultă din nume, din mai multe „secţiuni” orizontale, ataşate una de alta care alunecă pe glisiere.
Uşa se deschide printr-o mişcare de urcare pe verticală, în paralel  cu tavanul, fără a ieşi nici în exterior nici în interior, lăsând disponibil întreg spaţiul din interior şi din exterior.
Această soluţie se recomandă în cazurile în care uşa se deschide la drumurile pietonale sau direct în şosea.

 

 

Leal AEG

Tahografe

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor.Tipuri de tahografe:
- mecanice – sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice.

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Lasa un raspuns