Rolete

Automatizarea rulourilor se face simplu, inserând motorul tubular – numit aşa datorită formei – în interiorul tubului pe care se rulează roleta. Comanda se poate face şi de aproape cu un simplu transmiţător de perete, sau prin radio cu radio comandă portabilă.

Pentru funcţionarea motorului, alimentarea se face la 230 V. Motorul se mişcă uşor şi sigur şi poate fi disponibil cu manevră de ajutor pentru a se utiliza în caz de black – out pentru a mişca roleta.           Automatizarea roletelor deja existente se face uşor, economicos şi rapid, datorită posibilităţii de a instala un sistem de automatizare prin radio, cu centrală electronică inserată în motorul tubular.

Această soluţie elimină costul şi deranjul de a efectua alte operaţiuni de fixare în perete, sau aplicare inesteticelor canale pentru trecerea firelor de comandă.

Cu roletele automatizate evitaţi orice efort şi garantează o închidere perfectă a locuinţei în timpul absenţei dvs.

Se pot automatiza toate tipurile de rolete?

Motorizările sunt apte pentru orice fel de roletă, tradiţională sau monobloc, în cazul în care roleta este integrată la fereastră, pentru deschideri mari sau foarte strâmte.

Sunt disponibile o gamă foarte largă de variante de la instalaţii simple şi economicoase până la cele mai evoluate.

 

 

Roletele îşi pot inversa mişcarea în prezenţa obiectelor pe pervaz?

Pentru a garanta o maximă siguranţă, motorul tubular se auto protejează, sulul şi eventualele obiecte uitate pe pervaz sau pe suportul uşă-geam.

Datorită tehnologiei exclusive de a identifica obstacolele, centrala opreşte înfăşurarea şi execută o uşoară inversare a mişcării, pentru îndepărtarea obstacolului şi repetă mişcarea fără a cauza daune.

 

 

 Roletele se blochează în prezenţa unor obstacole?

Monitorizarea continuă a efortului permite garantarea unei mişcări sigure şi precise  chiar şi în prezenţa gheţii, ruginii, sau alte obstacole asemănătoare, evitând inversiuni accidental.

 

 

 

Care este diferenţa dintre automatizarea cu fir şi una cu comandă radio?

La un sistem cu „fir”, cablat, comanda este ataşată la motorul tubular prin cabluri electrice care transmit comenzile la motor şi la centrala de comandă care poate fi încorporată în motor sau ascunsă în apropiere.

La sistemul prin radio, comenzile sunt transmise prin unde radio, nu există cabluri electrice între motor şi comandă. Comanda este mobilă, în acest fel rolete care traversează un perete se pot manevra uşor. Instalarea se face mai rapid evitându-se prinderile în zid.

 

 

Leal AEG

Tahografe

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor.Tipuri de tahografe:
- mecanice – sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice.

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Lasa un raspuns