Perdele de soare

Automatizarea perdelelor de soare / jaluzelelor se face simplu, inserând un motor, numit tubular datorită formei sale, în interiorul tubului pe care se răsuceşte perdeaua din exterior, dotat cu braţe sau rolă. Comanda se poate face şi de aproape cu un simplu transmiţător de perete, sau prin radio cu radio comandă portabilă.

Pentru funcţionarea, alimentarea motorului  se face la 230 V. Motorul se mişcă uşor pentru a avea o perdea bine întinsă şi poate fi disponibil cu manevră de ajutor pentru a se utiliza în caz de black – aut pentru mişcarea perdelei.

Automatizarea perdelelor deja existente se face uşor, economicos şi rapid, datorită posibilităţii de a instala un sistem de automatizare prin radio, cu centrală electronică inserată în motorul tubular. Această soluţie elimină costul şi deranjul de a efectua alte operaţiuni de fixare în perete, sau aplicare inesteticelor canale pentru trecerea firelor de comandă.

Cu o perdea automatizată economiseşti timp, pentru că nu mai trebuie să ridici şi să cobori manual perdelele, una câte una;
economiseşti bani deoarece comanda automatizată care reglează deschiderea sau închiderea perdelelor, în funcţie de condiţiile meteo, creşte confortul termic al locuinţei, garantând economie energetică; oferă siguranţă casei, deoarece chiar şi în absenţa ta, totul este închis şi protejat (ex. se porneşte un vânt puternic – pânza perdelei se răsuceşte automat datorită senzorilor climatici; perdelele se mişcă pentru a simula prezenţa dvs datorită programatorului orar, etc).

Ai o perdea de soare clasică, cu braţe?

Perdeaua clasică de soare cu braţe se poate fixa pe perete sau tavan.


Informaţiile necesare pentru a alege tipul de automatizare potrivit sunt: diametrul sulului pe care perdeaua se înfăşoară, mărimea proeminenţei perdeaua şi numărul de braţe a structurii.

 

 

 

Ai o perdea tip cu casetă?

Modelele de perdele cu casetă protejează în special pânza şi păstrează nealterat contextul arhitectural pe care sunt montate.

Caseta prezintă o protecţie integrală a părţilor mecanice, a motorizărilor şi a pânzei, când perdeaua este închisă. Acest tip de pânză se indică a fi instalată în mod deosebit în zonele marine sau cu mult smog.

 

 

 Ai o perdea tip acoperitoare?

Modele de perdea tip acoperitoare sunt ideale pentru a feri de razele soarelui vitrinele magazinelor, intrările sau balcoanele unei locuinţe în oraş sau la ţară.

 

 

 

Ai o perdea tip umbrar sau gradină de iarnă?


Modelele tip umbrar sau grădină de iarnă sunt acoperitori de mărime medie spre mare, adaptate pentru a proteja verande, zone externe de bar, restaurante sau grădinile locuinţelor private.  Aceste perdele coboară pe glisiere laterale sau pe structură metalică pentru a transforma spaţiile externe în spaţii de utilizat în orice anotimp.

 

 

Care este diferenţa dintre comandă cu fir şi comandă radio?

La un sistem cu „fir”, cablat, comanda este ataşată la motorul tubular prin cabluri electrice care transmit comenzile la motor şi la centrala de comandă care poate fi încorporată în motor sau ascunsă în apropriere.

La sistemul prin radio, comenzile sunt transmise prin unde radio, nu există cabluri electrice între motor şi comandă. Comanda este mobilă, în acest fel perdeaua de pe terasă se poate manevra chiar şi prin perete. Instalarea se face mai rapid evitându-se prinderile pe zid.

 

În caz de vânt puternic pânza perdelei este protejată?

Senzorii climatici simt vântul puternic şi rulează perdeaua protejând-o, în aşa fel ca structura şi pânza perdelei vor rezista mult timp.
Senzorul de luminozitate coboară draperia pentru a proteja terasa şi interiorul locuinţei de lumina soarelui sau căldură. 

 

 

 

 

 

Leal AEG

 

 

Tahografe

 

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor.Tipuri de tahografe:
- mecanice – sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice.

 

Vezi detalii…

 

 

Usi de garaj, porti, bariere

 

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

 

Vezi detalii…

 

 

LEAL A.E.G.

 

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

 

Vezi detalii…


 

 

 

 

 

Meniu

Lasa un raspuns