NiceWay Sensor

NiceWay Sensor, noul senzor radio care îmbunătăţeşte randamentul termic al locuinţei

NiceWay Sensor

NiceWay Sensor

NiceWay Sensor

NiceWay Sensor

NiceWay Sensor

NiceWay Sensor


Nice prezintă inovativul NiceWay Sensor, senzorul radio pentru controlul luminozităţii şi a temperaturii interne, care intervine la deschiderea şi închiderea ecranelor de protecţie solară automatizate: ideal pentru îmbunătăţirea randamentului termic al locuinţei. NiceWaz Sensor permite reglarea automată a roletelor sau perdelelor de soare astfel încât să se păstreze constant nivelul de luminozitate al ambientului în limitele dorite, trimiţând în mod automat comenzi de închidere în prezenţa luminii intense sau de deschidere în prezenţa unei lumini slabe.

Disponibil în două versiuni: cu senzorul “Soare” + “Lumină ambient”; cu senzor “Soare” + ”Lumină ambient” + ”Temperatură”, care permite controlarea temperaturii ambientale,  comandând reglarea automatizării în baza valorii temperaturii măsurate.

Instalabil pe geam cu ajutorul unui suport transparent cu ventuze, cu care vine livrat, şi adăugat în suporturile liniei Nice Way, oriunde în cameră.

Cu Nice ai toată casa în vârful degetelor!

Leal AEG

Tahografe

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor.Tipuri de tahografe:
- mecanice – sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice.

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Lasa un raspuns