Jaluzele tehnice

Jaluzelele tehnice răspund nevoii de protecţie solară, confort şi iluminare personalizate.
Particularitatea jaluzelelor tehnice este dată de forma geometrică pe care materialul utilizat în locul pânzei o are după ce este prelucrat şi asamblat. Acest tip de jaluzele este utilizat în principal pentru birouri sau pentru locuinţele amenajate modern.           Automatizarea se obţine simplu, inserând motorul tubular – numit aşa datorită formei – în interiorul tubului pe care se rulează jaluzeaua tehnică. Comanda se poate face şi de aproape cu un simplu transmiţător de perete sau prin radio cu radio comandă portabilă.

Pentru funcţionarea motorului, alimentarea se face la 230 V. Motorul se mişcă uşor şi sigur şi poate fi disponibil cu manevră de ajutor pentru a se utiliza în caz de black – aut pentru a mişca jaluzeaua.

 Este posibilă instalarea jaluzelei atât în interior cât şi în exteriorul locuinţei sau clădirii?

Jaluzelele tehnice sunt adaptate atât pentru interioarele caselor şi clădirilor cât şi pentru aplicaţiile externe.
Pentru jaluzelele interne pânza şi fundalul pot fi libere să alunece în voie. În cazul jaluzelelor externe fundalul poate fi întreţinut de cabluri laterale din oţel, ţesătura este foarte rezistentă la radiaţiile solare, intemperiilor, îngheţului şi concentraţiei de sare.

 

 

Care este diferenţa între o soluţie de automatizare cu comandă prin cablu / fir şi una cu comandă prin radio?

La un sistem cu „fir”, cablat, comanda este ataşată la motorul tubular prin cabluri electrice care transmit comenzile la motor iar centrala de comandă poate fi încorporată în motor sau ascunsă în apropriere.

La sistemul prin radio, comenzile sunt transmise prin unde radio, nu există cabluri electrice între motor şi comandă. Comanda este mobilă, în acest fel jaluzelele se pot manevra chiar şi prin perete.  Instalarea se face mai rapid evitându-se prinderile pe zid.

 

 Cum pot fi utilizate jaluzelele tehnice în sălile de şedinţă?


Jaluzelele tehnice pot fi utilizate în sălile de şedinţă atât pentru a face o lumină obscură, pentru a crea un întuneric total, dar pot fi folosite şi ca ecran pentru proiecţii de prezentare video şi  filmat.

 

 

 

 

Leal AEG

Tahografe

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor.Tipuri de tahografe:
- mecanice – sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice.

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Lasa un raspuns