Hyke

Hyke este cel mai nou motor ireversibil de 24Vdc cu braţ articulat pentru canaturi de până la 3,5 m care într-o carcasa compactă cu un design inovator cuprinde o mare putere şi o electronică de avangardă. Deja din fază de instalare Hyke asigură maximă flexibilitate şi practicitate, datorită braţului articulat reglabil în lungime care permite montajul chiar şi în cazul prezenţei unor coloane mari şi reglarea simplă a capătului de cursă.

Puternic cu cuplu de 500Nm, precis şi sigur datorită tehnologiei cu encoder şi detectării obstacolelor pe baza dublei tehnologii, sigur cu braţul anti-forfecare, este prevazut şi pentru conectarea la margini sensibile de ultimă generaţie.

Rapiditate absolută de instalare datorită tehnologiei Nice BlueBUS. În versiunea cu centrală de comandă incorporata Hyke este pregătită pentru conectarea la Solemyo şi Opera. Hyke este disponibil şi în practica versiune kit care conţine tot ceea ce este necesar pentru o instalare completă şi perfectă.

Hyke

Hyke

Hyke

Hyke

Hyke

Hyke


Leal AEG

Tahografe

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor.Tipuri de tahografe:
- mecanice – sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice.

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Lasa un raspuns