Bariere stradale

Barierele reprezintă soluţia ideală pentru controlul tranzitului auto în zonele de staţionare, de parcare, în pasajele private sau din jurul spaţiilor de locuit, chiar şi în cazul unui trafic intens.

Sunt alcătuite dintr-un corp motor şi o centrală de comandă, protejate de un înveliş exterior din diferite materiale, în general din oţel inox pentru a rezista şi în condiţii meteo critice, cum ar fi de exemplu în zone cu trafic intens sau în apropierea mării.           Motorizările sunt disponibile atât cu alimentare de 230 V cât şi alimentare de 24 vdc, pentru a garanta funcţionare şi siguranţă optimă, fiind ideale în cazul automatizărilor pentru parcări private sau publice cu trafic intens pe timpul zilei.

Alegerea modelului de barieră automată  depinde de lăţimea pasajului de trecere şi de scopul utilizării.

Doreşti să controlezi accesul în spaţiul din jurul casei, parcarea privată, publică sau rezidenţială?

Există mai multe soluţii disponibile, cu centrală încorporată, care se diferenţiază în funcţie de lungimea braţului şi tipologia cutiei de protecţie pentru corpul motor şi centrală, pentru a controla toate tipologiile de trecere, de la cele de mici dimensiuni cu deschidere rapidă a barierei, până la dimensiuni de 8 mt. În caz de black out funcţionarea este garantată de bateriile opţionale din interiorul motorului.

Aceste sisteme nu necesită montare sau întreţinere periodică şi sunt dotate cu o gamă vastă de accesorii pentru o instalare „ca la carte”.

 

Doreşti să controlezi spaţii de trecere de mari dimensiuni?

Sunt disponibile bariere cu braţul foarte lung, ideale pentru gestionarea spaţiilor de trecere industriale, pentru zone de încărcare – descărcare a mărfurilor; datorită unei funcţii particulare numită „master / slave” „stăpân / sclav” este posibilă sincronizarea automată a două bariere, permiţând automatizarea spaţiilor de trecere de până la 8 şi 12 m.

 

 

Leal AEG

Tahografe

Tahograful este un aparat de control destinat a fi montat in autovehicul pentru indicarea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la cursa autovehiculului precum si despre anumiti timpi de lucru ai conducatorilor.Tipuri de tahografe:
- mecanice – sunt tahografe care folosesc ca si mecanism de transfer a informatiei de la cutia de viteza un sistem bazat pe cuplaje mecanice.

Vezi detalii…

Usi de garaj, porti, bariere

Comercializam si instalam usi de garaj culisante, usi de garaj vitrate, usi industriale tip armonica, usi automate, usi rapide, usi antifoc, automatizari pentru usi de garaj sectionale si usi industriale sectionale, automatizari pentru porti de garaj batante actionari electrice pentru porti culisante, bariere automate si piloni retractabili, rampe de egalizare, burduf izotermic.

Vezi detalii…

LEAL A.E.G.

Va ofera o gama larga de produse precum tahografe, cronotahografe si accesorii pentru acestea, limitatoare de viteza, echipamente de protectie, sisteme de siguranta si confort, dispozitive de masurat consumul de combustibil, sisteme de evaluare diagrame, accesorii.

Vezi detalii…

Meniu

Lasa un raspuns